Bebetonozta feleségét

Bebetonozta feleségét
Felesége meggyilkolásával gyanúsítanak egy Franciaországban élő dúsgazdag brit férfit, aki a hatóságok szerint elégette az asszony holttestét, majd a maradványok egy részét betonba öntötte – közölte kedden a francia média.

A francia rendőrség közlése szerint elszenesedett emberi maradványokat találtak a házaspár bérelt birtokán, amelyen egy palota van.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen információk alapján fedezték fel a maradványokat, amelyek a rendőrség szerint a 49 éves, szintén brit Joanne Hall holttestéből származnak. A gyanú szerint az 55 éves Robert Hall egy részeg veszekedés végén végzett a feleségével, majd elégette a nő testét. Az sem derült ki még, hogy ha ez megtörtént, akkor miért találhatták meg az elszenesedett emberi maradványokat.

A férfit Nagy-Britanniában vették őrizetbe, és hétfőn már megjelent a bíróság előtt, amely elrendelte a letartóztatását. A háromgyerekes Hall-házaspár nagyjából tíz éve költözött át Franciaországba, ahol kibérelték a gazdagoknak fenntartott birtokot a Rennes közelében lévő Fougeres-ban. A 15 hálószobás Chateau de Fretay-t a tulajdonosok azzal hirdetik, hogy kilenc golfpálya, hatalmas parkoló, több tó és egy gokart-pálya tartozik a birtokhoz. A palota és a birtok bérlése több mint ötezer font egy hétre a főszezonban.

Catherine Denis, a rennes-i ügyészség munkatársa azt mondta a francia médiának, hogy Robert Hall valamiféle mauzóleumról beszélt, amit a feleségével kötött megegyezés alapján emeltetett. A brit külügyminisztérium szóvivője egyelőre csak annyit közölt, hogy “bűncselekmény történt Franciaországban, és két brit állampolgár érintett az ügyben, amelyben a két ország diplomáciai vonalon is tartja a kapcsolatot”.
– Független Hírügynökség –
hirdetés


hirdet�s