Friss hírek

2007.12.31. 12:08

Már gyülekeznek a szilveszteri parti vendégei Berlinben

<p>Hétfőn este 1 millió vendégre számítanak a Brandenburgi Kapunál Berlinben. A német főváros nem először lesz házigazdája Európa legnagyobb szilveszteri partijának.</p>

Vasárnap dél óta előszilveszteri hangulat van a 3,5 millió lakosú német fővárosban. A magyar és a brit nagykövetséggel szomszédos - jó két évszázados - Brandenburgi Kapunál több show színpad és tucatnyi sátorbüfé várja az újévet köszöntő németeket és a külhoni turistákat. A nyaranta a Love Parade-nek, a Szerelmi Parádénak otthont adó Tiergarten-kerületben bőven akad hely táncolni is az ösvényekkel átszabdalt városi parkban.

A Június 17-e sugárúton, a Brandenburgi Kapu és a Győzelmi Oszlop között, miként tavaly a foci VB ideje alatt, úgynevezett "szórakoztató mérföldet" alakítottak ki az szilveszteri buli szervezői. Az ingyenes fény- és lézershow-val, élő koncertekkel tarkított szuper parti csúcspontja a 2008-as esztendőt köszöntő - éjfélkor startoló - 11 perces gigantikus tűzijáték lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!