boon-sportoldal

2010.05.09. 22:12

DVTK: van tartozás a játékosok irányába

<p>A szerdai bajnoki összecsapás után arról lehetett hallani, hogy a DVTK-nál<br /> nincs minden rendben anyagiak tekintetében, például a játékosok felé van bizonyos adósság.</p>

Pénteken a klubházban erről is kérdeztük Nagy Bélát, a labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetőjét: „Egy havi csúszás van a járandóság tekintetében, ez a márciusi öszszeget jelenti, míg az áprilisi bért a jövő hét végén, vagy az azt követő hét elején kellene teljesítenünk. Természetesen igyekszünk, ahogy tudunk, de a csapat szereplése miatt a jegybevételünk is kevesebb.”

Mint az ismert, a Magyar Labdarúgó Szövetség elsőfokú licencadó testülete április 20-án első körben elbírálta a beadott licenckérelmeket (nemzetközi, NB I, NB II). A testület hiánypótlásra kötelezte a DVTK-t, amelyre péntekig volt módja a klubnak – ám mint azt Nagy Béla pénteken elmondta, a kért dolgokat hiánytalanul eljuttatták a szövetségbe.

A hiánypótlásra kötelezettek anyagait rövidesen elbírálják, és ha a Diósgyőr meg is kapja a legfontosabb „zöld jelzést” az első osztályra, az már akkor is csak az NB II-re „lesz jó”.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!