Bartók Plusz Operafesztivál 2016 – Kassaiak vendégjátéka: Ariadné Naxoszban

Akt.:
A Kassai Állami Színház vendégjátéka
A Kassai Állami Színház vendégjátéka
Miskolc – Richard Strauss: Ariadné Naxoszban című műve nagy sikerre számíthat az idei fesztiválon. Június 18-án a Nagyszínházban este 7 órai kezdettel látható az előadás a Kassai Állami Színház vendégjátékaiként.

Hatalmas szenvedélyek és komikus elemek, tragédia és vígjáték különös összhangja jellemzi Richard Strauss alkotását. Ebben az operában ugyanúgy találkozhatunk az elegáns bécsi szalonok közönségével, mint ókori mitológiai alakokkal. A darab ugyanis „színház a színházban”: a színpadon két operaelőadás előkészületeit és bemutatóit láthatjuk. A dúsan áradó melódiák és a színekben rendkívül gazdag hangszerelés mellett a bravúros énekszólamok teszik népszerűvé a művet. Közreműködik: Kassai Állami Színház Énekkara és Zenekara.

ÉM


Bartók Plusz Operafesztivál 2016 – Kísérőprogramok városszerte Miskolcon

Miskolc – Június 10-én kezdődik az idei Bartók Plusz Operafesztivál. A fő programon túl kísérőrendezvények is várják az érdeklődőket a Szent István és az Erzsébet tereken és egyéb helyszíneken városszerte.

Bartók Plusz Operafesztivál 2016 – Programajánló: Mikor hová menjünk?

Miskolc – Június 10-19.: ekkor lesz az operafesztivál Miskolcon. Összefoglaljuk a programokat.
0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s