Sport

2012.10.29. 15:09

Tállai szerint Véber marad az edző Mezőkövesden

Hat meccset nyert, majd zsinórban ötször nyeretlen maradt a Mezőkövesd-Zsóry NB II-es labdarúgó csapata.

Hat meccset nyert, majd zsinórban ötször nyeretlen maradt a Mezőkövesd-Zsóry NB II-es labdarúgó csapata. A matyóvárosiak a hét végi fordulóban a Dunakanyar- Vác otthonában szenvedtek 1-0-s vereséget és elveszítették első helyüket a Keleti csoportban. A „jól értesültek” ezután tudni vélték, hogy Véber György vezetőedző veszi a kalapját – vagy megköszönik a munkáját. Vasárnap délután telefonon elértük Tállai Andrást, a klub társadalmi elnökét, akit szembesítettünk a kialakult helyzettel és megkérdeztük: terveznek-e váltást a szakvezetői poszton.

Nem az edzőben látják a hibát

– A mester nem mondott le, mi, vezetők pedig nem benne látjuk az elmúlt hetek sikertelenségének okát – fogalmazott Tállai András. – Egyszerű játék ez a futball, de sajnos mégsem tudjuk, hogy miért estünk vissza ennyire. Ha tudnánk, már régen orvosoltuk volna bajainkat... Mielőtt bárki túlzásba vinné a fanyalgást megjegyzem: jelenleg is a rajt előtt kitűzött céljainkon belül vagyunk, ugyanis kimondtuk: be kell kerülnünk az első öt közé, hogy helyünk legyen az átszervezés utáni, egycsoportos NB II-ben is. Ami a folytatást illeti: nagyon remélem, hogy lábra állunk, rendezzük sorainkat és az őszi hajrában ugyanolyan eredményesek leszünk, mint az első hat fordulóban voltunk.

A civilben a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkáraként dolgozó Tállai Andrástól azt is megkérdeztük, hogy tartottak- e már válságülést, mire válaszában először kijelentette: ülés nem volt és nem is lesz, majd hozzátette: a hétfői tréninget is Véber György vezeti majd.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!