Barna nem ragozza a rangadót

Az ősszel jól muzsikáló Tiszavasvári számára balul sült el a tavaszi nyitány: a megyei első osztályú futballegylet hazai pályán bukott el (1–2) a Kemecsével szemben. A Kemecse őszi szereplésének elemzése [.pdf – 53KB]

Azaz, a negyedik helyen posztoló, rutinos labdarúgók egész hadát felvonultató vendégeknél tökéletesre sikeredett Barna Miklós debütálása trénerként – az élvonalbeli múlttal bíró védő a télen távozott Csoma Dezsőt váltotta. 

– Nincs itt semmi hókuszpókusz, ráadásul én nem is készültem arra, hogy egyszer én fogom irányítani a csapatot – jelezte Barna Miklós, a Kemecse harmincnégy éves játékos-edzője.

Rangadót nyertünk idegenben, ami után jól esett a dicséret, ennyi és nem több. Nem kell túlragozni a történteket, az a lényeg: mindenki tudja mi a dolga, ha rend és fegyelem van, akkor jönnek az eredmények.

Hátrányba kerültünk Vasváriban, mégsem vesztettünk el tartásunkat, próbáltunk és mertünk játszani, ez döntött. Azzal is tisztában vagyunk, következő ellenfelünk, a Nagyhalász nagyon feni ránk a fogát, nem ígérek semmi különlögeset, természetesen megpróbálunk megint nyerni.

– Koncz Tibor –