boon-sportoldal

2011.07.23. 19:58

FTC - DVTK: Rendőrségi közlemény

Miskolc - Az FTC - DVTK mérkőzésre utazóknak szól a BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányság közleménye, amit változtatás nélkül közlünk.

Miskolc - Az FTC - DVTK mérkőzésre utazóknak szól a BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányság közleménye, amit változtatás nélkül közlünk.Tisztelt szurkolók!

A labdarúgó NB 1 hétvégi fordulójában az FTC - Diósgyőr labdarúgó mérkőzés július 24.-én 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre az Albert-stadionban.

Kérjük, hogy a gépkocsikkal vagy autóbuszokkal érkező vendégszurkolók az M3 autópálya 52 KM-nél lévő Kerekharaszti pihenő MOL benzinkút parkolójában gyülekezzenek 1500 és 1530 óra között, innen legkésőbb 1530 órakor rendőri felvezetéssel kísérjük a drukkereket a stadionhoz. Kérjük, hogy aki önállóan érkezik, legkésőbb az is 1645 óráig érkezzen a Gyáli útra, ahol a vendégszurkolók gépjárművei parkolhatnak. A Gyáli útról a rendőrök fogják a drukkereket a szektorukba kísérni.

A vonattal érkezőknek a figyelmébe ajánljuk, hogy a menetrendszerinti járatok a Keleti pályaudvarra érkeznek, a MÁV csak különvonat esetén tudja biztosítani, hogy a járat a Ferencvárosi pályaudvarra érkezzen. A vonattal érkező szurkolókat rendőri kísérettel fogjuk a Keleti pályaudvarról a stadionhoz kísérni.

A beléptetés a szokottnál lassúbb lesz, mivel a mérkőzés kiemelt biztonsági korlátozású, ezért a Rendőrség is részt vesz a belépők átvizsgálásában.

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!

- BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság - 


Miskolc - A köztudatban a tiltakozások pillanatnyilag úgy jelennek meg, hogy a szurkolók nem akarnak rendet a stadionokban, mivel az új törvény a rendbontást szigorúbban bünteti. Nem, egyáltalán nem erről van szó. - A Szurkolói Iroda közleménye.


Vasárnap 18 órától az Üllői úton vendégeskedik a DVTK a labdarúgó NB I 2. fordulójában.   


A vasárnapi FTC – DVTK mérkőzésre koreográfiával készülnek a diósgyőri ultrák, de folytatják a tüntetésüket is az úgynevezett huligántörvény ellen.


A Ferencváros ellen készülő DVTK NB I-es labdarúgócsapata péntek délelőtt tartotta az utolsó előtti edzését a vasárnapi meccs előtt.


A vasárnap 18 órakor kezdődó FTC – DVTK bajnoki mérkőzésre a vasúti közlekedést választó szurkolók a Keleti pályaudvartól rendőri kísérettel mehetnek az az Albert stadionig.


A remekül rajtoló Diósgyőri VTK a Ferencváros vendége lesz az NB I. 2. 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!