Friss hírek

2009.11.26. 05:49

Hívatlan vendégek jutottak be Obamáék fogadására

<p>Vizsgálatot indított az amerikai titkosszolgálat hogy kiderítsék, hogyan hatolt át a biztonsági rendszeren és jutott be egy házaspár az amerikai elnök által az indiai miniszterelnök tiszteletére adott állami vacsorára kedden este. Michaele és Tareq Salehi nem volt a vendégek listáján, mégis részt vettek az eseményen és az ott készült fotóikat az egyik közösségi oldalon el is helyezték.</p>

Az amerikai titkosszolgálat szóvivõje sietett leszögezni, hogy Barack Obama semmilyen veszélynek nem volt kitéve, hiszen a házaspár nem vitt magával fegyvert. Azt nem közölték, hogy Michaele és Tareq Salahi mennyi idõt töltött a fogadáson, de ahhoz mindenképpen eleget, hogy az alelnökkel, az elnök kabinetfõnökével, a washingtoni polgármesterrel, egy republikánus képviselõvel, három tengerészgyalogossal és a CBS televízió mûsorvezetõjével fotókat készíttessenek magukról.

A házaspárt - akik a Washington Post napilap szerint valóság-show szereplõk szeretnének lenni - birtokháborítás miatt állíthatják bíróság elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!