Barcikán a “döntetlen-király” Nyíregyháza

Akt.:
Illusztráció - Kazincbarcika vs. Nyíregyháza 2011.
Illusztráció - Kazincbarcika vs. Nyíregyháza 2011.
Kazincbarcika – A Nyíregyháza ellen hazai pályán játszik a KBSC a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 29. fordulójában. Az összecsapás szombaton 18.00-kor kezdődik.

Kazincbarcikai SC – Nyíregyháza SFC

Szabó János, a KBSC vezetőedzője: – Csapatom kezd magára találni, ezt bizonyítja, hogy a nagyon erős Békéscsaba otthonából elhoztunk egy pontot, de mivel sűrű a mezőny alja, ez csak a végelszámolásnál érhet sokat. A kitűnő egyéni teljesítmények mellett a csapat egésze is nagyszerűen teljesített és ez bizakodással tölt el. Azt várom a Nyíregyháza ellen, hogy folyamatos játékot produkáljunk, ne ismerjünk elveszett labdát! Ellenfelünket összerakták tavaszra, a mezőny egyik legjobb társasága akár idegenben, akár otthon mindenkire veszélyes. Küzdelmes mérkőzésre és győzelemre számítok.
Komlósi Á.-ra nem számíthatnak sérülés miatt, Kovács P.-t megoperálták, könnyített, rehabilitációs edzéseket végezhet csupán. Bene sérülten küzdötte végig az évet, bokája nem bírja a terhelést, „kiszállt”.

A KBSC tervezett csapata: Szabó Á. – Nyitrai, Toplenszki, Konate, Nyisalovits – Halgas, Fehér B., Szabó P., Tátrai – Gomes, Horváth B.

Az edző tippje: 2-1.