Barcika Szépe 2007 vetélkedő

Kazincbarcika – Még pénteken is „beeshetnek” az ajtón a jelentkezők. Az előselejtezőt ugyanis március 30-án, pénteken délután négy órakor tartják a kazincbarcikai Egressy Béni Művelődési Központban, a döntőt pedig június 2-án, ugyanitt.

Regionális szépségkirálynő-választás lesz Kazincbarcikán, immár a harmadik alkalommal. Hasulyó János és Pásztor Petra főszervezők elmondták lapunknak, hogy a jelentkezéseket 15 évestől 27 éves korúakig várják Kazincbarcika és szűkebb-tágabb körzetéből, azaz Ózdtól, Rudabányától Szirmabesenyőig, Dédestapolcsányig. Még ma is “beeshetnek” az ajtón a jelentkezők.
Az előselejtezőt ugyanis március 30-án, pénteken délután négy órakor tartják a kazincbarcikai Egressy Béni Művelődési Központban, a döntőt pedig június 2-án, ugyanitt.

Fantasztikus élmények

Azon lányok részvételére számítanak, akik szeretnének belekóstolni a szépség világába és fantasztikus élményekkel akarnak gazdagodni, több százezer forint értékű ékszerkollekciót nyerni az Imelda Ékszer jóvoltából, valamint elutaznának másodmagukkal Görögországba a magyar popélet sztárjaival a SIPI Tours jóvoltából, Hello Kitti csomagot a Csupaszívből, modellalbumot saját képekkel, valamint sok más értékes ajándékot szeretnének nyerni.
A műsorvezetői teendőket Császár Előd látja el, fellép a Crystal együttes, a koreográfus az irinyis Bencs Zoltán (Flash Táncsúdió). A zsűriben a szépségipar kiválóságai, fotómodellek, flaymetek ülnek.
A Barcika Szépe 2007 regionális szépségkirálynő-választás fővédnöke Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere.

BGy