Bulvár, celeb

2007.12.06. 09:38

Megszületett Kaszás Attila kislánya

<p>Világra jött a márciusban tragikus hirtelenséggel elhunyt Kaszás Attila második gyermeke, Luca. A kislány 3800 gramm és 58 centi.<BR /></p>

Örömhír járta be tegnap a színházak folyosóit: egy mindenki számára kedves jövevény érkezéséről értesültek a művészek. Világra jött a márciusban tragikus hirtelenséggel elhunyt Kaszás Attila második gyermeke, Luca. A kislány 3800 gramm és 58 centi.

A Jászai Mari-díjas színész nagy vágya volt, hogy kisfia után lánya szülessen, de nem érhette meg álmai beteljesülését. Halálakor még felesége, Ildikó sem sejtette, hogy gyermeket vár. November végére volt kiírva, de a kislány végül december 5-én jött világra.

- Az elsők között kaptuk meg a hírt, hogy megszületett a barátom kislánya, aki a Luca nevet kapta. Attila szelleme ma is köztünk él - mesélte Szarvas József színművész.

A Nemzeti Színház társulata végig támogatta az özvegyet, aki több alkalommal meglátogatta férje egykori kollégáit.

Ildikó most végre újra boldog lehet, hiszen megszületett a kétéves Jancsika kistestvére.

- Nagyon örülünk a hírnek, csak egy dolgot sajnálunk, hogy Attila nem ölelhette magához kislányát - mondta Jordán Tamás, a Nemzeti Színház igazgatója.
Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!