Barátságos meccsekkel készülnek az Euroligára

Miskolc – A miskolci Toma Sándor másodedzőként segíti Jókai Zoltán munkáját a női röplabda válogatottnál.

A jövő héten kezdődik Szerbiában a női röplabda Euroliga első felvonása, amelyen rajthoz áll a magyar válogatott is. Együttesünk a spanyol, a román és szerb válogatottal mérkőzik majd – tudtuk meg a szerdai sajtótájékoztatón.

Miskolcon játszanak

Jókai Zoltán szövetségi kapitány keretének tagjai, a felkészülés jegyében, keddtől naponta két foglalkozást tartottak és tartanak az egyetemi és a városi sportcsarnokban. Csapatunk pénteken fél hattól az előbbi, szombaton három órától pedig az utóbbi komplexumban játszik barátságos meccset Szlovákia válogatottja ellen.

– Nehéz csoportba kerültünk – közölte a kapitány. – Valamennyi ellenfelünk képzett, nagy tudású játékosokkal rendelkezik. – Mi már a szeptemberi, Európa-bajnoki selejtezőkre hangolunk a miskolci találkozókkal, majd az Euroliga mérkőzéseivel.

Dr. Zsiga Marcell, Miskolc alpolgármestere kijelentette, hogy Tóth Tamással, az országos szövetség elnöke tűzte zászlajára a honi röplabda megújítását és ehhez kíván hozzájárulni a borsodi megyeszékhely az együttműködéssel.
Érdekesség, hogy másodedzőként Toma Sándor, az Albrecht-MVSC-MISI szakvezetője segíti Miskolcon a kapitány munkáját.

ÉM-KTTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek