Banzáj

Banzáj
© Fotó: Beliczay László - MTI
A frissen újraválasztott pártvezér megfújta a kürtöt, harcba szólított 2018 meghódításáért és a katonák vették is az adást, keményen odapörköltek a s(z)avazóbázis megdolgozása céljából. Pap Gyula jegyzete.

Valamiért egy viszonylag méretes halmaz került először a célkeresztbe, a hagyományosan 2-es személyi számú népesség kapott egy életre szóló hasznos tanácsot az elhíresült beszédekben különösen erős házelnöktől.

A rossz epigonként csatlakozó trubadúr egész életében nem kapott annyi figyelmet, mint hozzászólása kapcsán, melyet persze alig van ember, aki ténylegesen ismerne.

Messze túlmutat az egyébként korántsem lebecsülendő témán az ügy hordalékaként felszínre került tény: miért is kell multinacionális cégeknek ilyen arcokat szponzorálni?

Ja, és az megvan, hogy ez a K. Ákos ugyanannak az amúgy magas állami kitüntetésnek a birtokosa, mint például Cseh Tamás?

Pap Gyula0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s