Friss hírek

2008.12.12. 11:24

Örökbefogadó nap a Noé Állatotthonban szombaton

<p>Nagyszabású örökbefogadó napot rendez szombaton a Noé Állatotthon Alapítvány. Az árva kutyáknak szervezett eseményen meglepetéssel készült a Guinness-rekorder erőművész, Nick Árpád is.</p>

Idén utoljára még egy esélyt szeretne nyújtani a menhelyen fagyoskodó kisállatoknak a Noé Állatotthon Alapítvány. A szervezet szombaton 10 és 15 óra között a fővárosban, a XVII., Csordakút úti állatotthonában várja azokat, akik szívesen befogadnának egyet a csaknem 600 kutya, macska, nyúl vagy éppen patkány közül. A leendő gazdiktól azt kérik, hogy vigyenek magukkal nyakörvet és pórázt vagy macskaszállító kosarat. Az adoptálók a rendezvényen vásárlási utalványt is kapnak. Akinek pedig nincs lehetősége hazavinni valamilyen állatot, de szeretne segíteni, az jelképesen is örökbe fogadhat- mondta a Független Hírügynökségnek Bélafalvy Krisztina, a Noé Állatotthon Alapítvány szóvivője.

Az örökbefogadó nap fővédnöke Nick Árpád. A Guinness-rekorder erőművész meglepetéssel is készül, hiszen 11 órakor egy nagyjából két 2 tonnás alapsúlyú tehergépjárműben húzza be az árva kutyáknak szánt adományokat az Állatok Karácsonyfájához. Az ajándékokat egyébként szombattól folyamatosan le lehet adni a karácsonyfánál egészen december 24-ig.

Bővebb információ és a gazdátlan állatok "kívánságlistája" a www.noeallatotthon.hu internetes oldalon található

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!