Balmazújvárosi tanévnyitó iskolabővítéssel

Átadták a Bocskai István Általános Iskola 4 tantermet, informatikai szaktantermet, könyvtárat, 2 csoportszobát, nevelői szobát és tánctermet magába foglaló épületszárnyát.

Fontos állomásához érkezett a balmazújvárosi Bocskai István Általános Iskola az új tanév kezdetén, átadták ugyanis az intézmény új, 4 tantermet, informatikai szaktantermet, könyvtárat, 2 csoportszobát, nevelői szobát és tánctermet magába foglaló épületszárnyát augusztus 29-én, a tanévnyitó ünnepségen.

A részleg a romos állapotú, Kölcsey úti épületet váltja. Mint azt Kenéz Ferencné igazgatónő elmondta, belső korszerűsödés, megújulás előzte meg a beruházást. Az iskola a Zsolnai József nevével fémjelzett értékképző és készségfejlesztő program alapján dolgozik, pedagógusai nyár végén ismét bizonyították, hogy a professzor által felmutatott mérce, a jellem és a tudás alapján alkotó munkát végeznek – immár az új épületben is. Az ünnepélyes tanévnyitón, amelyen a szaktárcavezető is ott volt, a professzor ajánlotta, pályázzanak a kutatóiskolai címre.

BB