Balmazújváros vs. DVTK – Kezdődik a jegymizéria

Balmazújváros vs. DVTK - Kezdődik a jegymizéria
Balmazújváros vs. DVTK - Kezdődik a jegymizéria
Miskolc – A jövő szombaton, az OTP Bank Liga 4. fordulójában Balmazújvárosban játszik a DVTK. A vendégszektor befogadóképessége 306 fő. A belépőjegyek csütörtöktől elővételben az interneten és Miskolcon is megvásárolhatók.

A Balmazújvárosi Stadion 2.345 fő befogadására alkalmas, ebből a vendégszektorban 306 db. hely található.

A DVTK tájékoztatása szerint a diósgyőri klub előzetesen kérte a balmazújvárosi klubot, hogy biztosítsanak több belépőjegyet a Diósgyőr szurkolóinak a 2017. augusztus 5-én, szombaton 18 órától sorra kerülő Balmaz Kamilla – DVTK NB I-es mérkőzésre, de a szervezőktől azt a választ kapták a miskolciak, hogy a vendégszektort a stadion adottságaira való tekintettel nem lehet bővíteni.

Elővételben csütörtök reggeltől

A vendégszektorba a normál jegy 1000 forintba kerül, a nyugdíjasok, diákok illetve hölgyek belépőjegye 500 forint.

A szervezők döntésének értelmében a DVTK szurkolói a hazai szektorokba nem tudnak jegyet vásárolni. A hazai szektorokba csak Balmazújváros szurkolói kártyával és Nagyerdei Stadion kártyával, illetve személyi igazolvánnyal és lakcím kártya felmutatásával lehet jegyet vásárolni.

A belépőjegyeket elővételben csütörtökön nyolc órától az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (a Balmazújváros címerére kattintva), valamint személyesen – amennyiben maradnak szabad helyek – csütörtökön 12 órától Miskolcon, a DVTK Shop Szinvaparkban található üzletében lehet megvásárolni.

A helyszínen már nem valószínű

Mivel a vendégszektorba szóló belépőjegyek minden jel szerint elfogynak majd, a helyszínen nem lesz jegyértékesítés. Kérjük szurkolóinkat, jegy nélkül semmiképpen ne induljanak útnak!

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, azonban a jegyvásárláshoz arcképes igazolvány szükséges.

Forrás: dvtk.eu