“Megérdemelt a Balmazújváros 4-0-s győzelme”

Akt.:
Horváth Ferenc és Bódog Tamás
Horváth Ferenc és Bódog Tamás - © Fotó: Homoky György
Balmazújváros, Miskolc – “Spártai katonákat néztünk a mérkőzés előtt, és egy dologban megegyeztünk, hogy földet és vizet nem adunk, és ehhez továbbra is tartjuk magunkat” – nyilatkozta Horváth Ferenc a balmazújvárosiak edzője a kiütéses siker után, Bódog Tamás a DVTK szakmai igazgatója pedig kíváncsi lesz a mérkőzés adataira, a sprintek számára, a megnyert párharcok arányára.

Horváth Ferenc, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vezetőedzője: – A meleghez viszonyítva jó iramú mérkőzést játszottunk, talán jobbat is, mint amit ez az időjárás megengedett volna. A mai napon nagyon jól futballoztunk, jól védekeztünk, és egyaránt jól támadtunk. Spártai katonákat néztünk a mérkőzés előtt, és egy dologban megegyeztünk, hogy földet és vizet nem adunk, és ehhez továbbra is tartjuk magunkat. A második félidőben azzal, hogy vezettünk, nekik jönniük kellett, hatalmas területek maradtak mögöttük, ami kedvezett a játékunknak. A győzelembe vetett hit változott, a játékosok elkezdtek hinni abban, hogy a döntetlenek után győzni is tudunk. A legfontosabb, hogy két lábbal a földön álljunk továbbra is. Egy jól felkészített csapat ellen léptünk pályára, aki ellen lehet készülni. Sok sikert kívánok a DVTK-nak a folytatásban!

Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója: – Megérdemelt a Balmazújváros 4-0-s győzelme, gratulálok nekik! Voltak fázisok, ahol normálisan játszottunk, de ha a párharcokat nem nyered meg, nem sprintelsz, akkor… Kíváncsi leszek az adatokra, a sprintek számára, a megnyert párharcok arányára. Lehetett látni, hogy az ellenfél agresszívabban játszott, ők sprintben közlekedtek, mi lassúak voltunk, sok érintéssel játszottunk, és szétszakadt a csapat. A mi játékunkban ez baj, mert gyors emberek hiányában megengedhetetlen, hogy a védelem ilyen távol helyezkedjen a felezővonaltól. A területeket nagyszerűen használta ki a Balmazújváros, és egyéni hibák miatt kaptuk a gólokat. Akarat és akarat között van különbség, akartunk mi is, de a végén ebben a hazaiak jobbak voltak. A Balmazújváros abszolút azt játszotta, amit vártunk, de mi abszolút nem azt játszottunk, amit elvártunk. Valamit rosszul csináltunk a héten, rosszul sikerült a felkészítés, de az az igazi, amikor az ember a vereségből tanul, és ebből lehet tanulni. Tudtuk, hogy nem fogunk veretlenül végigmasírozni a bajnokságon, de azon leszünk, hogy minél kisebb pofonokat kapjunk. Jövő héten megpróbáljuk jobban csinálni!


A gólszerzõ balmazújvárosi Rácz Ferencet (k) ünneplik csapattársai és Horváth Ferenc vezetõedzõ a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Balmaz Kamilla Gyógyfürdõ - Diósgyõri VTK mérkõzésen a Balmazújvárosi Városi Stadionban 2017. augusztus 5-én. Balmaz Kamilla Gyógyfürdõ - Diósgyõri VTK 4-0.
Balmazújváros - Megszerezte története első élvonalbeli győzelmét a Balmazújváros, amely a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójában 4-0-ra nyert hazai pályán a Diósgyőr ellen. Az újonc csapat előzőleg pontot szerzett az előző idény első két együttese ellen, de nyeretlen volt a szombati mérkőz...

Illusztráció - Balmazújváros vs. DVTK
Balmazújváros, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 2017/2018-as szezonjának 4. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vendégeként lépett pályára szombaton 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a portálunkon! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 4...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .