Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Sigérről tárgyaltak, az Uzoma-transzfer kacsa

Dr. Tiba István
Dr. Tiba István - © Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – Üveggyöngyért nem engedünk el senkit – fogalmazott dr. Tiba István, a Balmazújváros képviselője.

Az OTP Bank Ligában véget ért az őszi szezon, de ez nem azt jelenti, hogy „csendes pihenőre” tértek volna a csapatok. Rendkívül „hangos” az élet a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő háza táján: egyre-másra kerülnek olyan labdarúgók reflektorfénybe, akiket állítólag más alakulatok csábítanak a kötelékükbe. Először azt adta hírül a média, hogy Sigér Dávid iránt érdeklődik a Ferencváros, majd Eke Uzoma esetleges Debrecenbe igazolásáról szóltak a hírek.

Valóban kinézték maguknak

A Hajdú-bihari Napló megpróbálta rövidre zárni a két ügyet, ezért megkereste a balmazújvárosi klub illetékesét. – Sigér Dáviddal kapcsolatban valóban megkeresett bennünket a Ferencváros, viszont a két klub álláspontja egyelőre nagyon távol áll egymástól. Eke Uzomával kapcsolatban – ahogy azt a klub honlapján is jeleztem – semmilyen tárgyalást nem folytatunk sem a Debrecennel, sem pedig más együttessel.

su

Sigér Dávid és Eke Uzoma

Attól nem félek, hogy „szétszednek bennünket”, hiszen minden játékosunk élő szerződéssel rendelkezik, sőt, akik a csapat igazi értékét jelentik, azokkal kétéves kontraktusunk van.

Minden játékos eladó, ha megfelelő árat fizetnek érte, viszont üveggyöngyért nem engedünk el senkit”

– válaszolt dr. Tiba István, a Sport KFT. képviselője. Azt is tudatta: mivel az NB I-es tagság meghosszabbítása a cél, szeretne játékos(oka)t igazolni a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a holtidényben.

Erősítenének

– Egyértelmű célunk, hogy bent maradjunk az NB I-ben, így természetesen tervbe van véve, hogy igazolunk. Azt azonban, hogy milyen posztokra kiket szemeltünk ki – az eddig gyakorlatoknak megfelelően – akkor hozzuk nyilvánosságra, ha a tárgyalások aláírással fejeződtek be.

HBN-PI


A balmazújvárosi csapatkapitány kapós lett az őszi teljesítménye után
Balmazújváros - Az újvárosi klubelnök szerint még nem érkezett nekik tetsző ajánlat Sigér Dávidért. A Csakfoci.hu kész tényként közli, hogy az OTP Bank Liga listavezetője, a Ferencváros felvette a kapcsolatot a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vezetőségével a 26 éves középpályás, Sigér Dávid szerződteté...