Balhé és bilincselés az Újgyőri főtéren

Balhé és bilincselés az Újgyőri főtéren
Balhé és bilincselés az Újgyőri főtéren - © Fotó: Miskolci Önkormányzati Rendészet
Miskolc – Kedden délután Miskolcon, az Újgyőri főtéren szolgálatot teljesítő Miskolci Önkormányzati Rendészet (MÖR) járőrei arra figyeltek fel, hogy egy 4-5 fős, részben ittas férfiakból álló társaság hangoskodik, kiabál, agresszíven viselkedik – tájékoztatott a MÖR.

A rendészet beszámolója szerint “viselkedésükből, mozdulataikból látszott, hogy rövidesen összeverekednek”, hiszen több ütést irányoztak egymás felé, amely nem érte el a megcélzott személyt. Ezért a rendészek a közrend, közbiztonság helyreállítása érdekében azonnal intézkedésbe fogtak és megkísérelték a verekedni szándékozó személyeket szétválasztani. Testi kényszer alkalmazásával ez sikerült, azonban az egyik intézkedés alá vont személy többször újra haragosa felé ütött, így vele szemben a támadás megakadályozására bilincset alkalmaztak.

A társaság az intézkedés alatt hangoskodott, kiabált, de rövid idő alatt sikerült megnyugtatni a kedélyeket. A megbilincselt személyt további intézkedés, valamint az eljárás elfolytatása végett a Miskolci Rendőrkapitányságra a rendőrjárőrök előállították.

ÉM-JLI