Balhé a nyílt utcán: pirosnál ütötték a motorost a Szent Annán

Akt.:
Balhé a nyílt utcán: pirosnál ütötték a motorost a Szent Annán
© Fotó: police.hu
Debrecen – A tilos jelzésnél ütötték meg és lökték fel a motorost Debrecenben, a gyanú szerint egy közlekedési incidens miatt – adta hírül a police.hu.

A rendőrséget hívta egy férfi március 23-án 12 óra körül és arról tett bejelentést, hogy Debrecenben, a Szent Anna utcán motorjával közlekedett, amikor a piros lámpánál egy férfi és egy nő bántalmazta – áll a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A rendőrök a helyszínre mentek, és meghallgatták a bejelentőt, majd a gépkocsi keresésébe kezdtek.

Az egyenruhások megtalálták az autót, és igazoltatták a járművezetőt, valamint utasát, majd előállították őket a rendőrkapitányságra.

A nyomozók kihallgatták a 42 és 71 éves debreceni lakosokat, akik beismerő vallomást tettek. A megalapozott gyanú szerint egy közlekedési incidens miatt a tilos jelzésnél az autóban utazó nő kiszállt és többször megütötte a motorost, akit a gépkocsi sofőrje szintén ütlegelt és fellökött.

Fotó: police.hu

A gyanúsítottakkal szemben a Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.


Baleset a Budai Nagy Antal utcában
Debrecen - Baleset történt a Budai Nagy Antal utca és a Kurucz utca kereszteződésben szombat este - tájékoztatott a DKV. A rendőrség a helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útzárat rendelt el, ez befolyásolta a debreceni buszközlekedést is. A Budai Nagy Antal utcán közlekedett egy nő ...

Súlyos baleset a 4-s főúton Apafánál
Debrecen - Összeütközött két jármű az apafai lehajtónál. Egy személyautó és egy kisteherautó karambolozott szombat délelőtt 10 óra körül a 4-es főút apafai lehajtójánál, Debrecen térségében. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével ...