Balesetet szenvedett egy kisrepülő Budakeszin

Akt.:
Budakeszi, 2015. július 5. Törött kisrepülőt vontatnak el Budakeszin, a farkashegyi repülőtéren 2015. július 4-én. A gép nagy sebességgel szállt le és az orrára bukott. A kisrepülő utasa súlyosan megsérült, a mentők kórházba vitték.
Budakeszi, 2015. július 5. Törött kisrepülőt vontatnak el Budakeszin, a farkashegyi repülőtéren 2015. július 4-én. A gép nagy sebességgel szállt le és az orrára bukott. A kisrepülő utasa súlyosan megsérült, a mentők kórházba vitték. - © MTI Fotó: Lakatos Péter
Budapest, 2015. július 4., szombat (MTI) – Balesetet szenvedett leszállás közben egy kisrepülő Budakeszinél, a farkashegyi repülőtéren szombaton délután, a gép utasa súlyosan megsérült – tájékoztatta az MTI-t a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Kolozsi Péter elmondta, hogy a gép nagy sebességgel szállt le és az orrára bukott. A súlyosan sérült utast a mentők kórházba vitték.

A járműből mintegy 50 liter üzemanyag folyt ki, a területet a fővárosi tűzoltók biztosították, a repülőteret a légügyi hatóság lezárta – tette hozzá a szóvivő.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s