Balesetet szenvedett a megyei közgyűlés elnöke

Balesetet szenvedett a megyei közgyűlés elnöke
Szikszó – A balesetről közleményt adott ki a megyeháza. Ebben azt írják: hétfőn reggel, a 3-as számú főút szikszói kivezető szakaszán egy kamion megcsúszott, áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy személygépkocsival.Balesetet szenvedett a megyei közgyűlés elnöke

boon | 2010.02.01 10:21

A személygépkocsit dr. Ódor Ferenc, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat közgyűlésének elnöke vezette, utastársa a felesége volt. Jelenleg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházban látják el őket, állapotuk kielégítő.

Érdeklődésünkre a megyeháza szóvivője, Tóth Annamária elmondta: a baleset nem akadályozza a munkavégzésben a megyei közgyűlés elnökét.


“Megsérültem, de jól vagyok”

boon | 2010.02.01 20:27

Miskolc – Közlekedési baleset vétlen elszenvedőjeként megsérült a megyei közgyűlés elnöke és felesége


Gúr Nándor és Káli Sándor közleménye

boon | 2010.02.01 17:04

Miskolc – Meglátogatta kórházi betegágyánál ma délután a hétfőn délelőtt autóbalesetet szenvedett dr. Ódor Ferencet és feleségét Gúr Nándor országgyűlési képviselő, az MSZP megyei elnöke és Káli Sándor országgyűlési képviselő, Miskolc polgármestere.


Kórházi ellátásra szorul a balesetet szenvedett megyei közgyűlési elnök

fuggetlen | 2010.02.01 10:27

Miskolc – Kielégítő állapotban van a reggel balesetet szenvedett Ódor Ferenc és a vele utazó felesége – áll a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Hivatala által kiadott közleményben.


Balesetet szenvedett a Borsod Megyei Közgyűlés elnöke

fuggetlen | 2010.02.01 10:12

Gesztely, Szikszó – Halálos baleset történt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Gesztelynél a 37-es számú főúton. Szikszónál pedig a megyei közgyűlés elnöke, a fideszes Ódor Ferenc szenvedett balesetet. Kocsijával egy kamionnal ütközött.


Teljes az útzár Szikszó előtt!

boon | 2010.02.01 09:52

Szikszó – Közlekedési baleset történt a 3-as számú főúton hétfőn reggel , Szikszó Miskolc felőli végénél, ahol egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze. – tájékoztatott Gaskó Bertalan, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda vezetője. Teljes az útzár!