Balesetek szerdája – sérültek a borsodi utakon

Akt.:
Balesetek szerdája – sérültek a borsodi utakon
Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. november 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2015. november 11-én tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt D. Ádám 24 éves helyi lakost vette szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a kazincbarcikai, az ózdi- és a szerencsi egyenruhások egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Négyen sérültek meg egy balesetben Encsnél

Encs, Gibárt – Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Encs és Gibárt között szerdán délelőtt. tovább »


Padkára menekült egy Volkswagen vezetője Miskolcon

Miskolc – Anyagi káros közlekedési baleset történt szerdán délután Miskolcon a Szentpéteri kapuban. tovább »


Fát döntött egy Golf Miskolcon

Miskolc – Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami Miskolcon történt a Corvin utcán kedden késő este. tovább »


Oszlopokat döntött egy autó Gesztelynél

Gesztely – Nagy anyagi kárral végződött az a közlekedési baleset, ami a Gesztely táblánál történt kedden este a 37-es út mellett. tovább »