Balesetben meghalt egy motoros Hejőpapinál

Akt.:
Baleset történt Hejőpapinál
Baleset történt Hejőpapinál - © Fotó: Vajda János
Miskolc – Egy motorkerékpár és egy kisteherautó karambolozott Hejőpapinál, az M3-as autópálya lehajtója és a 3307-es út kereszteződése közelében október 8-án késő délután.

A műszaki mentést a mezőcsáti hivatásos tűzoltók végezték el. Az egység áramtalanította a balesetben érintett járműveket és segítséget nyújtott a helyszín biztosításában.

A baleset során a motort kormányzó fiatalember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy orvosi ellátása közben a helyszínen elhalálozott.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszt a rendőrség lezárta.

IMG_1919

A halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset körülményeit a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

ÉM


Halált okozott a drogos bódulat a 37-esen Sárospataknál
Sárospatak, Sátoraljaújhely - Vádat emeltek egy 33 éves férfi ellen halált okozó, bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt. A vádlott tavaly november elején az esti szürkületben, csapadékmentes időben, közepes forgalmi viszonyok között közlekedett gépjárműjével a 37-es számú főútvonalon Sá...

Tragikus szerda Borsodban - Ketten meghaltak balesetekben
Berente, Tiszaújváros - Megyénk négy nagyobb fő közlekedési útjából kettőt is korlátoztak a karambolok miatt. Két tragédiával indult a szerda reggel megyénk útjain, nem sokkal egymás után baleset történt a 35-ös és a 26-os úton is – sajnos mindkettő egy-egy életet követelt. A 35-ös főúton,...