Baleset az M0-ás autóúton, az M5-ösön és Rákospalotán is

Néhány óra leforgása alatt három baleset történt a fővárosban és a kivezető utakon. Hárman súlyosan megsérültek, az M5-ös kivezetőjénél torlódásra lehet számítani.

Egy súlyos sérültje van a péntek délelőtti, M0-ás autóúton történt balesetnek. Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a körgyűrű M5-ös autópálya közelében lévő felhajtónál egy kamion hátulról meglökte az előtte haladó kisebb teherautót és nekilökte egy szemből érkező másik kamion oldalának. A sofőr beszorult a vezetőfülkébe, a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A műszaki mentés még tart, a roncsokat egy forgalmi sávot elfoglalnak.

Pénteken délelőtt Budapesten, a XV. kerületben is baleset történt, a Dobó és Eötvös utca kereszteződésében két személyautó ütközött össze, mert egyikük nem adott elsőbbséget. A vétlen autó utasa csak könnyebb sérülésekkel került kórházba, azonban a szabályokat megszegő 23 éves nőt életveszélyes állapotban, szintén 23 éves női utasát pedig súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Pénteken délben az M5-ös autópálya 19-es kilométerében, a fővárosból kivezető oldalon egy kamion csúszott árokba, az egyik sávját elfoglalja, a műszaki mentés tart.