haon-sportoldal

2011.10.21. 15:00

Hasonló kaliberű csapatok küzdelme a megye I-ben

Hajdúnánás, Nagyhegyes - Amennyiben a Hajdúnánás győz vasárnap, jó eséllyel leszakíthatja üldözőit.

Hajdúnánás, Nagyhegyes - Amennyiben a Hajdúnánás győz vasárnap, jó eséllyel leszakíthatja üldözőit.

Nehéz mérkőzés vár a megye I-es bajnokságban szereplő Hajdúnánásra. A feltámadóban lévő nánásiak a hazai pályán elég jól teljesítő Nagyhegyes otthonában vizitálnak vasárnap.

– Úgy gondolom, hogy egy jó, és összeszedett csapathoz látogatunk ezen a hét végén. Az utóbbi időben mi is feltámadtunk, bár most nehezíti dolgunkat sérültjeink száma, de biztos vagyok benne, hogy a hiányzóink helyére lépők is maximálisan odateszik majd magukat. Legalább egy ponttal szeretnék távozni Nagyhegyesről, de a három még jobb lenne. Fontos ez az ütközet mindkét egylet számára, ha mi nyernénk, felzárkózhatnánk egy kicsit a középmezőnyhöz, illetve leszakíthatnánk az „alsóháziakat”. Az eddigi tapasztalataim alapján az biztos, hogy küzdelmes, és sportszerű derbire készülhetünk, azt majd meglátjuk, ki kerül ki győztesen a hasonló erőket képviselő csapatok harcából – vázolta várakozásait a 13.30-kor keződő összecsapásukkal kapcsolatban Kondora József, a pillanatnyilag a tizenegyedik helyen álló Hajdúnánás edzője.

HBN–SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!