Bahor Bea hazafelé tart

Bahor Bea hazafelé tart
Az idei Dakar rali végetért a miskolci navigátor számára.

Sajnos eljött minden dakaros rémálma, a Szalay Dakar Teamnél ráadásul duplán, vagy úgy is mondhatnám, hogy csőstül jött a baj a napokban – tudatta a csapat internetes honapján. A Darázsi Zsolt vezette MAN versenykamion legénységének ismét ugyanazzal a problémával kellett szembesülnie: megállt a kamion motorja. Ahogy a csapat tagjai elmondták, az évek során sokszor izgultak azért, hogy a csapatvezető Szalay Balázs ki ne essen egy-egy szakaszon, de az még soha nem merült fel, hogy a biztos háttér, a ,,kiskamesz”, aki mindig kihúzott mindekit a csávából, amerre járt, egyszerűen megáll és nincs tovább. Az akkori hírek arról szóltak, hogy a legénységből a miskolci Bahor Bea hazarepül.

Útközben

Próbáltuk utolérni Bahor Beát, de két nap folyamatos telefonálgatás után sem sikerült, még a Szalay Team által megadott telefonszámokon sem. Mint kiderült, a családtagok sem jártak sokkal nagyobb szerencsével. Bea testvérétől, Bahor Norberttől megtudtuk, utoljára ő is akkor tudott a húgával szót váltani, amikor még Madridban volt a csapat.
Bahor Norbert azt is elmondta, Bea vőlegénye szerda este tudott közvetett úton kapcsolatba lépni a csapattal. Így megtudta, hogy a társaság napokig a hegyek között utazott, ezért a leárnyékolások miatt a műholdas telefonokon keresztül is csak korlátozott mértékben tudtak kapcsolatba lépni a külvilággal. A kamionnal helyi idő szerint szerdán délután értek ki a hegyek közül, akkor még 1400 kilométer távolságra voltak Buenos Airestől. A tervek szerint a társaság csütörtökön ért el az argentin fővárosba, ahonnan attól függően, hogy mikor indul Budapest felé járat, pénteken vagy szombaton indul útnak Bahor Bea Budapest felé, így a navigátor a hét végén várhatóan hazaérkezik.

Címkék: , , ,