Badacsonyi gyilkosság: “A legszörnyűbb ellenségemnek sem kívánom azt, amit most átélünk”

Badacsonyi gyilkosság: “A legszörnyűbb ellenségemnek sem kívánom azt, amit most átélünk”
© Forrás: borsonline.hu
Badacsony – Brutalitásba fordult egy vita: amikor már eszméletlenül feküdt a földön, akkor is záporoztak a rúgások a fiatal borászra. Mint azt korábban megírtuk, a rendőrség két szabolcsi gyanúsítottat tartóztatott le a badacsonyi gyilkosság ügyében.

A fiatal borász, Csaba és barátai csupán egy kellemes hétvégére vágytak, ám amikor hazafelé indultak, egy egyszerű közlekedési helyzett miatt összevitatkoztak egy másik társasággal a parkolóban – írta meg a Bors. – A vita azonban hamar brutalitásba fordult: a másik társaság két ittas tagja nekiesett Csabának és a barátjának, addig ütötték őket, amíg a fiatal borász eszméletlenül a földre zuhant. Ám a Bors információi szerint az ütlegelést még ekkor sem hagyták abba: tovább rúgták a földön fekvő férfit, majd kocsival próbáltak elmenekülni a helyszínről.

Csaba édesanyja megtörten nyilatkozott a Borsnak: – A kisfiam sosem volt verekedős, mindenki szerette, kedves, jó humorú fiú volt. Aznap este is csak egy külföldről hazautazott barátjukkal találkoztak, már jöttek volna értük, hazafelé indultak, azért voltak a parkolóban. Senkinek, még a legszörnyűbb ellenségemnek sem kívánom azt, amit most átélünk – tette hozzá elcsukló hangon a gyászoló asszony.

A fiatal borász barátai visszafogottnak és mérsékeltnek ismerték meg Csabát, elképzelhetetlennek tartják, hogy ő kötekedett volna.

– Csibi, ahogy mi hívtuk, életében nem ártott senkinek, mosolygós, aranyszívű srác volt. Egyszerűen nem hisszük el, hogy így ment el. Nincs az a büntetés, ami a gyilkosainak elég lenne – jelentette ki a férfi egyik barátja.

A Bors információi szerint az egyik elkövető egy volt szabolcsi biztonsági őr. Ám a gyanúsított édesapja szerint a fia nem bűnös.

– Mindent nagyon sajnálok, őszinte részvétem a fiatalember családjának. De biztos vagyok benne, hogy a fiam nem tett ilyet, soha nem volt büntetve, sőt vonzotta a rendőri pálya, korábban pedig biztonsági őrként dolgozott. Kérem, hogy aki látta, mi történt, jelentkezzen, és mondja el az igazat – mondta az apa.

Forrás: borsonline.hu


Badacsony - A két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei férfi személygépkocsival próbált menekülni a helyszínről, a rendőrök elfogták őket. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2018. szeptember 8-ára virradó éjszaka Badacsonyban két szórakozó baráti társaság tagjai között szóváltás alakult ki, mely du...

Menekülés közben balesetet szenvedett a két gyanúsított
Badacsony - A Badacsonyban elfogott és őrizetbe vett halált okozó testi sértés bűntett gyanúsítottjainak letartóztatására tett előterjesztést a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2018. szeptember 8-ára virradó éjszaka Badacsonyban két társaság tagjai köz...