Badacsonyi Borhetek mától

Tizennégy badacsonyi borászat mutatkozik be a szombaton kezdődő Badacsonyi Borhetek programsorozaton. Egyebek mellett koncertekkel, táncos rendezvényekkel, kézműves vásárral és gyerekprogramokkal várják az érdeklődőket egészen augusztus 2-ig, Badacsonyban a Móló parkban- mondta a Független Hírügynökségnek Fodor József, a rendezvényt szervező Badacsonytomaji Művelődési Központ igazgatója.

Szombaton délután öt órakor a borrendek felvonulásával nyitják meg a Badacsonyi Borheteket Badacsonyban, a Móló parkban. Tizennégy borászat állítja ki nedűit- mondta Fodor József. Augusztus 2-ig tart majd a programsorozat, ez alatt számos koncerttel, családi programmal, utcabállal, kézműves és kirakodó vásárral várják a vendégeket. Fellép többek között Deák Bill Gyula, Keresztes Ildikó, a Török Ádám és a Mini, de lesz retro disco, illetve bemutatkozik a német száztagú harmonikazenekar is- tette hozzá a Badacsonytomaji Művelődési Központ igazgatója.

A Badacsonyi Borhetek rendezvénysorozatot 1996-ban tartották meg először, de már korábban is szerveztek hasonló boros programokat a környéken- mondta Fodor József.

A programokról bővebb információt a www.badacsony.hu internetes oldalon lehet találni.