Back II Black az MTV-n!

Back II Black az MTV-n!
A funky zenekar pár hete készítette el legújabb „Te vagy az akit a legjobban” címet viselő dalukhoz a videóklipet Oláh István rendezésében, mely a napokban már az MTV Europe műsorában is látható.

A Back II Black új klipjét immár a Music Television is adására tűzte! Az MTV nemzetközi listákat felvonultató műsorában, a World Chart Express chart show-ban a 2. helyen debütált a Back II Black vadonatúj klipje. A dal sikerét bizonyítja, hogy alig pár hete jutott el a szám a rádiókhoz, de máris a slágerlisták élvonalában verekedte magát.

A MAHASZ legutóbbi, 28. heti összesített rádiós listáján már a 11. helyen szerepel, az Editor’s Choice listán a Kislemez Top10-hez hasonlóan pedig a 4. helyet szerezte meg magának az új Back II Black szerzemény.

Mindemellett jó hír a Back II Black rajongók számára, hogy a zenekar gitárosa, Erdélyi András a napokban tér vissza a színpadra, mivel pár hete elszenvedett balesetéből már kezd kilábalni, jobb oldali kulcscsonttörése jól gyógyul, így hamarosan újból gitározhat.

Igaz, még pár hetes fizioterápiás kezelés vár rá a teljes gyógyulás érdekében, de már augusztustól a rajongók legnagyobb örömére újra találkozhatnak vele a koncerteken, legközelebb augusztus 6-án este, a siófoki Coca Cola Beach House színpadán.