Friss hírek

2008.09.30. 09:10

Ingyen cseréli egyik terméke hibás alkatrészét az IKEA

<p>Sérülést okozhat, ezért az IKEA áruház ingyen biztosítja egyik termékéhez a javításhoz szükséges eszközöket. A KVIBY nevű fiókos szekrényről van szó, és ezen belül is azokról, amelyeken a bélyegző dátuma 0817 vagy annál korábbi. Az üvegfogantyúkkal van baj: összeszereléskor vagy használatkor letörtek és sérülést okozta, volt, akinek elvágták a kezét.</p>

A szekrényhez hat fogantyú és a hozzá való csavarok járnak. A fogantyúk azért törtek le, mert nem megfelelő csavarokat adtak hozzá. Arra kérnek minden vásárlót, cseréltessék ki ezeket a csavarokat.

Aki ilyen szekrényt vett, forduljon az IKEA áruházak vevőszolgálatához, vagy hívja a központi áruinformációs vonalat az 1/460-31-60-as telefonszámon. A javításhoz szükséges eszközöket postán, ingyen kapják meg az érintett vásárlók.

A dátumbélyegző a fiókos szekrény aljára rögzített címkén található. Ha ezen a bélyegzőn, 0818 vagy annál későbbi dátum szerepel, akkor már hibátlan termékről van szó - közölte kedden az IKEA áruház.

A csaknem 70 ezer forintos szekrény árát nem fizetik vissza a rossz csavarok miatt, mert az áruház indoklása szerint magával a bútorral nincs baj, csak az egyik alkatrésszel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!