"Azt mondták meg fogok halni"

"Azt mondták meg fogok halni"
Durván félrediagnosztizáltak egy 21 éves nőt, akinek azt mondták: meg fog halni. Pokoli három nap múlva az orvosok közölték: tévedtek.

Amy Cartwright a 21 éves anyukát ájulással szállították kórházba, ahol azt állapították meg, hogy  agyvérzése volt, és arra készítették fel az anyukát, hogy megfog halni. Mindez november 8-án történt, ami az egy gyermekes anyukának valószínűleg élete legrosszabb napja lesz élete végéig, pedig nem sokkal korábban egy jóindulatú agydaganatot távolítottak el belőle.

A asszony aki férjével Jonathannal és fiával Jakabban Warwickshireben él a halálos diagnózis híre után hazament, elbúcsúzott nemrégen született kisfiától és férjével együtt visszament a George Elliot Kórházba, ahol az orovosok a korábban felállított diagnózisra hagyatkozva megpróbálták volna megállítani a vérzést az agyában, de ehhez nem fűztek sok reményt.

“Teljesen kiborultam, az egész család, a szüleim is zokogtak. Csak arra tudtam gondolni, hogy nem érem meg, hogy Jakab 1 éves legyen, hogy nem érem meg a Karácsonyt”.

A fiatal gondozóként dolgozó anyukán újabb vizsgálatokat végeztek a következő nap, majd azt követően egy teljes napig felé sem mentek az orvosok, nem tudta, hogy mi a baj, miért nem mondanak neki semmit. Összesen 3 nap telt el, mire 2 orvos végre bement a szobájába és közölték, hogy félrediagnosztizálták és nem fog meghalni, sőt igazából semmi baja nincs.
– MON –További hírek a Nagyvilág kategóriából