Ázsia-Túra

2011.03.09. 15:47

A quad(ding) próbája az tesztelés

<p>Hangodi Zoltán Hangodzilla névre hallgató quadja némi ’őrült’ bors hozzáadásával 170 km/h-ás végsebességet volt képes elérni tunning elektronika felhasználása nélkül.</p>

Napi recept: Teszt napok HÁNTAI QUAD RACING módra

Hozzávalók: - Egy jól képzett, vidám szerelő csapat

  • Tökéletesen megépített, tunningolt quadok

  • Napos idő

  • Kihívásokkal teli terep viszonyok

  • Versenyre felkészülő terepjárók

Közös cél: A Magyar Tereprally OB-n elérhető legjobb eredmény

Elkészítés: A hozzávalók „beszerzése” és a helyszínen történő összeállítása. A változatosságot az eltérő ízlés és alapanyagok adják.

Így a csípősebb ízek szerelmese Hangodi Zoltán, akinek Hangodzilla névre hallgató quadja némi ’őrült’ bors hozzáadásával 170 km/h-ás végsebességet volt képes elérni tunning elektronika felhasználása nélkül. Rendkívül jól megépített stabil futőmű csodálatos érzéssel töltötte el Hangot száguldás közben. Járműve megtekinthető lesz a hétvégi Auto-Motorsport expo-n, nem csak kiállítási darabként, hanem verseny tempóban kavarogva is.

Csapattársa, Gyl, inkább a hangsúlyt másra helyezi. Szerinte a finom beállításokkal fűszerezett, nagy lángon, lassú, fokozatos kevergetés közben érik össze a quad és vezetőjének (íz)világa. Ennek következménye Gyl és quad-jának tegező viszonya.

A hétvégi teszt recept egyik fontos kelléke, Fazekas Karcsi, aki BMW X5-ös autójával tesztelt. Rendkívül stabil futóművel, fantasztikus úttartásából adódóan gubanc mentesen teljesítette a kóstolót.

Egyedül Garamvölgyi Zoltán volt kicsit savanykás hangulatban. Feltehetően egy kozmás anyag hiba miatt kitört Nissan-jának kereke.

Íz fokozóként a Bamakóból hazatért ropogósra sült Hodola Richárd is részt vett az edzésen, hogy felkészülten várja a 2011-es OB-t. 2 in 1 módszerével nem csak a motorja képességeit tesztelte, hanem a saját fizikai fájdalomküszöbét is, térdsérülését motorozással kezelte orvosi rendelvényre.

Mindezeket összegyúrva az eredmény egy nagyon jól sikerült, vidám hangulatú hétvégi recept klub, amely köszönhető a kiváló alapanyagoknak ( HQ Racing összeért, hangya szorgalmú, szívvel-lélekkel alkotó csapatának és a kiválóan elkészített quadoknak).

Ennek eredményeként minden résztvevő bizakodva néz az idei versenyszezon elé.

Ezúton mond köszönetet Hangodi Zoltán azoknak a kollégáknak, ismerősöknek, akik áldozatos munkájukkal, szakértelműkkel résztvettek a quad megépítésében. Így többek között: Klement Norbertnek, Bokor Attilának, Johnynak, Zolikának és még sokan másoknak.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!