Azonnali hatállyal oszlassa fel magát az Országos Roma Önkormányzat!

Akt.:
Miskolc – Lakatos Attila, borsodi cigányvajda, Barna Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Roma Önkormányzat elnöke és Váradi Gábor, a miskolci Roma Önkormányzat elnöke közös nyilatkozatukat juttatták el szerkesztőségünkhöz, melyben arra szólítják fel az Országos Roma Önkormányzatot, hogy azonnali hatállyal oszlassa fel magát.

Felszólítjuk az Országos Roma Önkormányzatot, hogy azonnali hatállyal oszlassa fel magát! Az Önkormányzatot kísérő folyamatos botrányok akadályozzák a szervezet normális működését. A kialakult helyzetben képtelen ellátni a cigányság képviseletét, lejáratja az általa képviselni kívánt embereket, akadályozza a cigányság részére elérhető felzárkóztatási programok elindítását.

Kérjük az Önkormányzat képviselőit, hogy egyéni érdekeiket feladva, vélt vagy valós sérelmeiket elfelejtve hozzák meg ezt a döntést a cigányság érdekében!

– Lakatos Attila, borsodi cigányvajda; Barna Attila, a B-A-Z Megyei Roma Önkormányzat elnöke, Váradi Gábor, Miskolc Város Roma Önkormányzatának elnöke –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s