Azfeszt tehetségkutató a GYÁR Fesztiválon – Már csak két napig jelentkezhetsz!

Akt.:
Azfeszt tehetségkutató a GYÁR Fesztiválon – Már csak két napig jelentkezhetsz!
A tehetségkutató nem más, mint az AZFeszt alapötlete, ez az, amiért ez a nyírbátori társaság annak idején belevágott az Azfeszt szervezésébe. 

Ahogy ők fogalmaztak a célokról “lehetőséget szeretnénk adni, hogy tehetséges zenekarok profi színpadi technikával, nagyszámú közönség előtt mutathassák meg magukat, és a legjobbakat komoly díjakkal segíthessük a továbbiakban.” Mivel 2011-ben sajnos nem jöhetett létre AZFeszt, ezért az Azfesztes kollégákkal úgy döntöttünk, Miskolcon, a GYÁR Fesztiválon tartjuk a 2011-es AZFeszt tehetségkutatót, az AZFeszt színpadon, természetesen.  

A 2011-es tehetségkutatón 15 zenekar kap lehetőséget, hogy bizonyítsa tudását a szakmai zsűri és a nagyérdemű előtt. Az AZFeszt hagyományokhoz méltóan, felelősségteljesen választjuk ki a beérkező jelentkezések közül azokat a bandákat, akik a színpadon is bizonyíthatnak. A zsűri összeállításánál is figyelünk arra, hogy olyan személyek mondjanak ítéletet, akiknek lehet adni a szavára. 

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre komolyabb díjakkal tudjuk segíteni a győzteseket az elindulásban, és a díjazott zenekarokat sem hagyjuk a sorsukra a megnyert tárgynyereménnyel, vagy stúdiózási lehetőséggel! Egyfajta tehetséggondozást szeretnénk megvalósítani azzal, hogy a korábbi nyerteseket a következő fesztiválon már mint meghívott előadókat várjuk vissza. 

Részletes információk: www.gyarfesztival.hu