Az utcán kötekedett a szirmabesenyői férfi – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az utcán kötekedett a szirmabesenyői férfi – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Miskolc, Ózd, Szirmabesenyő – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. június 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. június 29-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság F. Zsolt 28 éves szirmabesenyői lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 20 óra körüli időben Szirmabesenyő egyik utcájában hangoskodott és az arra járó gyalogosokkal szemben agresszíven viselkedett, amely cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat és megbotránkozást keltsen. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci és az ózdi rendőrök további egy-egy férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A miskolci járőrök a fentieken túlmenően egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. A Miskolci Járásbíróság J. Ferenc 45 éves miskolci lakos ellen korábban lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot.

Ideiglenes megelőző távoltartást a tiszaújvárosi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –