Helyi közélet

2012.07.17. 11:56

Negyedik Hernád Fesztivál

Hernádszentandrás - Augusztus 4-én, szombaton délután mindenkit, kicsiket és nagyokat egyaránt vár Hernádszentandrás önkormányzata.

Hernádszentandrás - Augusztus 4-én, szombaton délután mindenkit, kicsiket és nagyokat egyaránt vár Hernádszentandrás önkormányzata. A IV. Hernád Fesztivál keretében ezen a napon délután öt órától újra régi fényében tündököl a 100 Folk Celsius, és játssza a Paff a bűvös sárkányt. Este fél héttől lép színpadra a világ színpadait is megjárt "Magyar Beatles", a BlackBirds együttes, a legendás liverpool-i csapat megalakulásának 50. évfordulója alkalmából.

Mikor már feljönnek a csillagok, az est fénypontja közeleg, és végre 9 órától a tömeg Demjén Ferenc nagykoncertjén együtt énekelheti a felejthetetlen slágereket. Legyen részese a hangulatnak, találkozzunk Hernádszentandráson augusztus 4-én, szombaton - így invitálja az érdeklődőket Üveges Gábor polgármester. Jegyek a plakátokon feltüntetett helyeken július 20-tól kaphatók, és mind a három együttes koncertjére érvényesek, 6 éves kor alatt pedig ingyenes a részvétel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában