Friss hírek

2010.01.28. 11:01

Tovább keresik a Berettyóban eltûnt kisfiút

<p>Tovább keresik csütörtök délelõtt azt a 10 éves kisfiút, aki alatt még szerdán délután szakadt be a Berettyó jege.</p>

Ahogy a Független Hírügynökség is beszámolt róla, szerdán délután két gyerek csúszkált a Berettyó jegén Hencidánál, a folyó azonban középen még nem volt befagyva, és egy 10 éves kisfiú elmerült az erõs sodrású vízben. Apja próbálta kimenteni, de nem tudta. Mentõk, rendõrök és tûzoltók egész este keresték, a sötétedés beálltával viszont felfüggesztették a kutatást.

A kisfiú keresése csütörtök délelõtt tovább folytatódott - mondta el a Független Hírügynökségnek Kelemen Éva, a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense. Mint mondta, rendõrök és tûzoltók gumicsónakokból törik fel a jeget és speciális eszközökkel figyelik a vizet, hátha meglátják a gyermeket. Még délelõtt a debreceni és mátészalkai speciális mentõk is bekapcsolódnak a kutatásba: búvárok merülnek majd a vízbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!