Az Újpest- Diósgyőr margójára…

Akt.:
Drazen Okuka szóváltásba került a diósgyőri szurkolókkal Újpesten
Drazen Okuka szóváltásba került a diósgyőri szurkolókkal Újpesten - © Fotó: Homoky György
Miskolc – “Úgy gondoljuk egy játékos ilyet nem tehet meg, akármilyen kritikát el kell fogadnia, főleg akkor amikor 100%-ig igaz! Nem engedhet meg ilyen magatartást, ilyen megnyilvánulást egy szurkoló felé sem, főleg azok felé nem, akik még ilyen rossz teljesítmény ellenére is elkísérték a csapatot Újpestre!” – A Diósgyőri szervezett szurkolói csoportok közleménye.

A mérkőzés lefújását követően jó páran számon kértük a játékosoktól, az ismételt lélektelen, eredménytelen játékot. Annak ellenére, hogy a többség a vereség ellenére megtapsolta a csapatot, jogosan elhangzottak kritikák. Azonban amire nem számítottunk, Drazen Okuka önmagából kikelve kirohant a vendégszektorhoz és üvöltve vont minket kérdőre, hogy mi bajunk van és mit képzelünk magunkról. Hogy mondandóját nyomatékosítsa a reklámtáblába is többször belerúgott.

Úgy gondoljuk egy játékos ilyet nem tehet meg, akármilyen kritikát el kell fogadnia, főleg akkor amikor 100%-ig igaz! Nem engedhet meg ilyen magatartást, ilyen megnyilvánulást egy szurkoló felé sem, főleg azok felé nem, akik még ilyen rossz teljesítmény ellenére is elkísérték a csapatot Újpestre!

Úgy döntöttük, hogy ezt nem lehet annyiban hagyni, így jött a számonkérés ideje…

Körülbelül 30-an bevártuk a csapatbuszt az egyik pihenőnél (összesen 10-en voltak a nagybuszon…). Itt az előbbiekben említett dolgokat elmondtuk Okukának, aki természetesen nagyon sajnálta a történteket… Nyomatékosítottuk az ott lévő játékosoknak, hogy nem akarunk több ilyen megnyilvánulást látni, valamint elég volt a következmények nélküli eredménytelenségből. Aki valaha felölti a DVTK címeres mezét, az haljon meg a pályán, nem számít, hogy nyerünk vagy kikapunk, de tegyen meg mindent a klubért, a szurkolókért! Ha erre nem képes valaki, akkor húzzon el Miskolcról!

Elegünk van abból, hogy a játékosok lealibizik a bajnokikat, az edzések pedig egy általános iskolás testnevelés órával egyenrangúak! (ki lehet menni megnézni!) Ennek ellenére a játékosok minden egyes este kiskirályként iszogatnak a városban, mint akik jól végezték dolgukat… Ez megengedhetetlen és felháborító, ha ők nem, akkor majd más változtat ezen!!!

Mindezek függvényében kíváncsian várjuk a holnapi teljesítményt!

– Diósgyőri szervezett szurkolói csoportok –

Forrás: Ultras Diósgyőr