Helyi közélet

2013.02.21. 15:59

Magyarázatot várnak a szocialisták a döntésre

Miskolc - „Rátámadt az egészségügyre a miskolci orvos-polgármester”, állítják a szocialisták.

Miskolc - „Rátámadt az egészségügyre a miskolci orvos-polgármester”, állítják a szocialisták.Dr. Simon Gábor országgyűlési képviselő és Földesi Norbert frakcióvezető csütörtöki sajtótájékoztatójukon sorra vették, mire alapozzák mindezt: a jégpályát csak a népharagnak engedve nyitották ki a télen; az orvosi ügyeletre kiírt tendert az MSZP felszólítása ellenére sem vonják vissza; s – mint portálunkon nemrég olvashatták – lemondtak a MISEK-ben tervezett Kiscsillag projektre (2010-ben) megítélt 4,7 milliárd forint támogatásról. A szocialisták azt várják a polgármestertől, hogy azonnal tisztázza a helyzetet: miért hozott – a közgyűlés megkerülésével – ilyen döntést (még 2012 júniusában – a szerk.) .

Üdvözölt kijelentés

A szocialista politikusok egyúttal üdvözölték a Miskolci Semmelweis Egészségügyi Központ (MISEK) jelenlegi igazgatójának, dr. Tiba Sándornak a sajtóban megjelent kijelentését: „Nem tisztem utólag megítélni, de szakmailag úgy látom, egy biztos lehetőségről bizonytalan ígéretért kár volt lemondani.”

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában