Bulvár, celeb

2015.03.30. 11:23

Fotók: Jól szórakozik a börtönben a drogbáró

A 36 éves Jason Crocker heroinkereskedelem miatt ítélték el. Most a börtönbe csempészett mobillal készített néhány fotót és feltetette a Facebookra. Arany élete van!

A 36 éves Jason Crocker heroinkereskedelem miatt ítélték el. Most a börtönbe csempészett mobillal készített néhány fotót és feltetette a Facebookra. Arany élete van! Jasont 2013-ben ítélték el 5 évre. Most bent bulizik a haverokkal, van hifi és Playstation is. Mellesleg a mobil a börtönben illegális, a fotózás is, feltölteni őket a Facebookra meg pláne. A cellájában még látszanak a személyes holmijai, családi fotók és néhány újság, ami róla szól. A mobil használatért egyébként további 2 évvel hosszabbíthatják a büntetését, de ha a körülmények nem romlanak, ez nem is annyira büntetés. Úgy tűnik nem tud meglenni mobil nélkül, tavaly bevallotta, hogy becsempésztetett egy Blackberry készüléket, akkor 6 héttel hosszabbították meg a büntetését tettéért. Főleg a Skype-ot és randizós oldalakat használt a börtönből.

A home entertainment system in his cell: Crocker keeps a collection of DVDs, games and consoles  

The convicted drug dealer keeps an article saying  Good Riddance  on his wall

The self-proclaimed kingpin takes pictures of his mates and posts it on Facebook against prison regulations

Creature comforts: Crocker has a bathroom area and an assortment of bread, sugar and various condements

Reveling in his  king-pin lifestyle  the dealer has a New York City bedspread and keeps his tabacco nearby

Crocker has plenty of space to hang pictures of his friends and family and they too have the opportunity to keep up with his antics through the images of prison life he shared on Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!