Friss hírek

2009.06.24. 13:31

Trágya borult a mozdony fülkéjébe Borsod megyében

<p>Bizarr közlekedési baleset történt egy vasúti átjáróban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kedden. Egy pótkocsis traktor ittas vezetője a vonat elé hajtott, a pótkocsin szállított trágya pedig a mozdonyvezető fülkéjébe borult. A balesetben senki sem sérült meg.</p>

Ittas volt az a 37 éves sofőr, aki munkaadójának pótkocsis traktorával a tilos jelzés ellenére a fénysorompóval ellátott vasúti átjáróba hajtott a Csobás és Kiskinizs közti útszakaszon. A kedden déltájban történt balesetről Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sjtóügyeletese szerdán adott tájékoztatást a Független Hírügynökségnek.

Az Ináncs felől érkező tehervonat nekiütközött a jármű pótkocsijának és háromszáz méteren át tolta maga előtt. A pótkocsin szállított trágya a mozdony fülkéjébe borult. A balesetben senki sem sérült meg, az anyagi kár viszont majdnem hárommillió forint.

A traktotvezetővel szemben közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!