Helyi közélet

2014.01.24. 12:10

Búcsúzás Rakaczki Bencétől - Rendőrök segítik a forgalom zavartalanságát

Miskolc-Szirma városrészében 2014. január 25-én 11 órakor helyezik örök nyugalomra a DVTK egykori játékosát, Rakaczki Bencét. A temetés ideje alatt a városrészben várható torlódások csökkentése érdekében rendőrök segítik a forgalom zavartalanságát.

Miskolc-Szirma városrészében 2014. január 25-én 11 órakor helyezik örök nyugalomra a DVTK egykori játékosát, Rakaczki Bencét. A temetés ideje alatt a városrészben várható torlódások csökkentése érdekében rendőrök segítik a forgalom zavartalanságát.Tájékoztatjuk a közlekedés résztvevőit, hogy a gyászszertartás miatt Miskolc-Hejőcsaba városrészről Miskolc-Szirma irányába 2014. január 25-én 10 óra és 13 óra között a temetésre érkező résztvevők nagy létszáma miatt torlódás várható.A rendőrség kéri a szertartásra érkezőket, hogy a forgalom zavartalansága érdekében a helyszínen szolgálatot ellátó egyenruhások utasításait kövessék, annak megfelelően parkoljanak.

A rendőrség köszöni a közlekedők együttműködését, türelmét és megértését!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában