Az új, színes Acer Aspire One Happy 2 netbook

Akt.:
Acer
Acer
A 10,1″ második generációs Aspire One Happy szórakozást és ízt ad mozgásban levő életéhez! A mobilx számítástechnika üzletében (Debrecen, Kossuth u. 8.) már megtekinthető és meg is vásárolhatóak az új Happy-k.


Acer

Az elődjéhez hasonlóan (Acer Aspire Happy) ezek a készülékek is 10,1”-os kijelzővel rendelkeznek, így könnyen hordozhatóak és színes megjelenésük teszik őket egyedivé. A négy trópusi szín: Áfonya Shake, Papaya Tej, Eper Joghurt és a Banánkrém. A színes fedlap fehér belsőt takar, amelyet a touchpad (érintőmező) tör meg ugyanazzal a színnel, amellyel a fedlap is rendelkezik.

AcerIsmerje meg a Acer Aspire One Happy 2 netbookot

Terjessze a boldogságot azáltal, hogy bővíti közösségi hálózatát és mindig kapcsolatban marad. Legyen mobil egész nap, akár 8 órányi akkumulátor üzemidő jóvoltából. Legyen online Wi-Fi®-n keresztül bárhol, ahol hotspot található.

Válasszon négy trópusi színből és mutassa meg mindenkinek az Ön ízletes személyiségét!

Környezetbarát teljesítmény

A látvány mindig lenyűgöző a 10,1″ szélesképernyős kijelzőn, mely energiatakarékos LED technológiával működik. Az energia-hatékony Intel® Atom™ processzor kevesebb áramot fogyaszt, így a sima teljesítmény mellett hosszabb akkumulátor üzemidőt biztosít, továbbá Ön letöltheti és tárolhatja az összes kedvenc zenéjét, fényképeit és videóit a nagy merevlemez meghajtón.

Ezen felül a második generációs Aspire One Happy tervezésekor a fenntarthatóság is fontos szempont volt – higanymentes és megfelel az ENERGY STAR®, WEEE és RoHS irányelveknek.

 

Utazzon, amennyit csak akar!

Csupán egyetlen töltés a kicsiny Acer MiniGo AC adapterrel és máris akár 8 órányi töltés áll rendelkezésére, hogy frissítse Facebook állapotát, vicces videókat osszon meg, vagy szórakozzon a legújabb zenei slágerek jóvoltából. Az utazás további kényelme kedvéért, a másodiknd generációs Aspire One Happy cserélhető AC konverterekkel is rendelkezik.

Csupán 2,4 cm vékony és körülbelül 1kg, ugyanakkor kényelmes, a teljeshez képest 93%-os méretű billentyűzet nagy gombokkal rendelkezik a könnyű gépelés kedvéért és a széles multi-gesture érintőmező jóvoltából pedig egyszerűen navigálhatunk ujjainkkal.

Csatlakozás magas fokon

A másodiknd generációs Aspire One Happy vezetékes és vezeték nélküli csatlakozási készségeket kínál, így Ön megoszthatja életét családjával és barátaival, barangolhat a neten, nézhet fényképeket és videókat, valamint komoly kutatásokat is végezhet iskolai vagy munka céljára kedve szerint. Továbbá ha látni és látszani szeretne, az Acer Crystal Eye webkamera és mikrofon felkészíti Önt a minőségi szemtől szembeni csevegésekre.

Mindent összefoglalva egy kedvező áron kapható készüléket vásárolhatunk, amely egyedi kinézetével és többrétű felhasználhatóságával teszi könnyebbé a mindennapi teendőinket akár utazásaink során is. A színes, trópusi színek boldogságot árasztanak magukból, ezáltal teszik a mindennapokat még vidámabbá.
További információ a termékről: Acer Aspire One Happy 2 netbook