Helyi közélet

2011.11.01. 11:37

A négy napból még egy

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - A négynapos hosszú hétvége miatt kissé megváltozott a megszokott rend.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - A négynapos hosszú hétvége miatt kissé megváltozott a megszokott rend. Az összes, miskolci önkormányzati temető meghosszabbított nyitva tartással (8 és 21 óra között) várja azokat, akik az elkövetkező napokban szeretnék leróni kegyeletüket elhunyt szeretteik sírjainál. A Szentpéteri kapui temetőben november 1-jén teljes egészében tilos a behajtás. (Mozgáskorlátozottakat indokolt esetben a cég saját gépjárművével szállítja a sírkerten belül.)

A személyszállító vonatok a hétfői pihenőnapon ünnepnapi menetrend, november 1-jén, kedden pedig vasárnapi menetrend szerint közlekednek. Javasolják, hogy az utasok a pénztárak előtti sorbanállást elkerülendő menet- és helyjegyeiket, valamint a regisztrációs jegyeket elővételben váltsák meg, illetve éljenek az internetes jegyvásárlással. A halottak napi hosszú hétvégére az MVK Zrt. meghosszabbította a hétvégi családi jegy érvényességét, november 1-jén 24 óráig.

Az üzletek közül kedden csaknem minden zárva tart.

ÉM-SZK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában