Az őszihez hasonlóan teljesíteni

Négy pont előnnyel, az első helyről várja a folytatást a Putnok csapata. A labdarúgó NB III Mátra csoportjában rögtön rangadóval kezd a Putnok, hiszen a negyedik helyen tanyázó ESMTK vendégei lesznek.

– Amit elterveztünk a felkészülési időszakra azt sikerült végrehajtanunk, bár nagypályán kevesebbet tudtunk készülni – mondta Koszta Péter, az észak-borsodiak edzője. – Vasárnap nehéz mérkőzésre számítok, hiszen ellenfelünk is a feljutás gondolatával kacérkodik, ráadásul Deákra, Gálra és Lázárra nem számíthatok. Ettől függetlenül szeretnénk „pontosan” zárni a találkozót, hiszen a jó eredmény lökést adhatna, és az ellenfelek számára is jelzésértékű lenne.

Nem lesz könnyű

A szakember arra a felvetésre, hogy az „aranyos” pozíció megtartása a cél, a következőket mondta: „Ha már ilyen szép és eredményes őszt zártunk, természetesen szeretnénk az élen végezni – folytatta Koszta Péter. – Bár tudjuk, hogy nem lesz könnyű, hiszen a Dabas és a fent említett ESMTK fel akar kerülni, információink szerint komoly terveket szövögetnek. Ráadásul biztos, hogy mindenki az éllovast akarja majd legyőzni, de ez természetes, adva van számunkra a feladat, melyet a legjobb tudásunk szerint igyekszünk majd megoldani.