Az Olvasó kérdezte a kazincbarcikai fesztiválról

Miskolc, Kazincbarcika –  Több olvasónk is érdeklődött szerkesztőségünkben, hogy az ifj. Horváth István színjátszó fesztivál lesz-e Kazincbarcikán és mikor?

A kérdést továbbítottuk Csorba Csabához, a barcikai Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ igazgatóhelyetteséhez: – Városunk önkormányzata július 2-6. között immár a 19. alkalommal rendezi meg – a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátussal karöltve – az ifj. Horváth Isván Nemzeti és Nemzetközi Amatőr Színjátszó Fesztivált – jelentette ki Csorba Csaba. A fesztiválon nyolc külföldi (koreai, cseh, román, belga, holland, orosz, olasz és francia) és számos hazai amatőr színjátszó csoport vesz részt. Az idei rendezvény különleges jelentőségű, mivel időtartama alatt az Amatőr Színházak Nemzetközi Szövetsége Közép-Európa Szekciója Kazincbarcikán tartja elnökségi ülését és közgyűlését.

B. Gy.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s