Az olaszliszkai lincselés 8. gyanúsítottja

Lincselés Olaszliszkán
Lincselés Olaszliszkán
Olaszliszka – Értesülésünk szerint elfogták az olaszliszkai tanárlincselés nyolcadik gyanúsítottját.

Tavaly ősszel egy máig is tisztázatlan körülmények között Szögi Lajos tiszavasvári tanár elsodort egy kisgyereket Olaszliszkán. Ezután megállt autójával, hogy megnézze, megsérült-e az apróság, aki időközben elszaladt. Mint utóbb kiderült, csak megfigyelésre szállították kórházba, baja nem esett.

A gyerek közvetlen közelben lakó hozzátartozói azonban rátámadtak a sofőrre és szó szerint brutálisan agyonverték.

A kegyetlen gyilkosságot tovább súlyosbította, hogy mindezt a tanár autóban ülé két gyermeke szeme láttára követték el. Nekik is el kellett menekülniük a helyszínről, ugyanis őket is fenyegették.

A különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés ügyében zajló nyomozás eddig hét személyt, köztük az elsodort kisgyerek szüleit tartóztatták le és most a még hivatalosan meg nem erősített információk szerint az ügy 8. gyanúsítottját is elfogták, akinek az előzetes letartóztatására információink szerint ma kerülhet sor.

PT

Korábbi cikkeink

A Szögi család naponta érzi az ország szeretetét  
Lujó, mert mindenki így hívta Lajost, március 4-én, vasárnap töltötte volna be a 45-öt. A barátaink együttes kezdeményezésére mentünk Olaszliszkára, az ottani emlékhelyhez.

Csendes megemlékezés 
Olaszliszka – Az elmúlt év októberében Olaszliszkán meggyilkolt Szögi Lajosra emlékeztek 45. születésnapja alkalmából Olaszliszkán a családtagok, barátok, tanítványok és ismerősök. 

Nincs már állandó rendőri jelenlét Olaszliszkán
Olaszliszka – Megszüntették az állandó rendőri jelenlétet hétfőtől Olaszliszkán.

Megnyugodtak a kedélyek Olaszliszkán
Olaszliszka – Megszűnt a kődobálás és fenyegető leveleket, telefonhívásokat sem kapnak már a romák Olaszliszkán – áll a Roma Sajtóközpont közleményében.

Tanárgyilkosság: 50 ütésnyom volt a fején
Az olaszliszkán történt lincselés áldozata a halál bekövetkezéséig sokat szenvedett.

Letartóztatták az újabb 3 liszkai gyanúsítottat
Miskolc – Három újabb gyanúsítottat helyezett előzetes  letartóztatásba a Miskolci Bíróság csütörtök délelőtt az Olaszliszkán október közepén történt lincseléssel összefüggésben.

Újabb 3 gyanúsított a liszkai lincselés ügyében
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előállított, gyanúsítottként kihallgatott majd őrizetbe vett három olaszliszkai személyt Sz. Gergőt (16), F. Györgyöt (31) és H. Dezsőnét (35).

Letartóztatták a gyanúsítottat 
Előzetes letartóztatásba helyezte a B.-A.-Z. Megyei Bíróság azt a fiatalembert, akit az egy hónappal ezelőtt Olaszliszkán elkövetett lincselés után indult büntetőeljárás során negyedikként gyanúsítottak meg az emberölésben való részvétellel.
Olaszliszka: újabb gyanúsított 
Olaszliszka – Egy 21 éves férfit vettek ma örizetbe az olaszliszkai lincselés ügyében.
Három gyanúsított és sok tanú 
Nagy erővel nyomoz az olaszliszkai lincselés miatti büntetőeljárás ügyében a főkapitányság – három gyanúsított van.
Látogatói levelek az olaszliszkai tragédiáról 
Látogatóink kedélyeit is felborzolta az Olaszliszkán történt eset, ahol egy kisebb balesetet okozó autóst olyan súlyosan bántalmaztak, hogy a helyszínen életét vesztette. A szerkesztőségünkbe eljuttatott véleményekből, információkból válogattunk.
Emlékmenet Olaszliszkáról Tiszavasváriba
Olaszliszka – A Jobbik Magyarországért Mozgalom miskolci csoportjának szervezésében békés demonstrációt tartottak Olaszliszkán. 
Öngyilkosságot kíséreltek meg a liszkai lincselők
A tiszavasvári tanár agyonverésével meggyanúsított három olaszliszkai férfi közül ketten öngyilkosságot kíséreltek meg az előzetesben.
A félelem uralja a Kossuth utcát
Olaszliszka – Az olaszliszkaiak közül sokan hétfőn este elmenekültek a faluból és néhányan még kedden sem tértek vissza.
Több tucat ütésnyomot találtak a holttesten
Az orvosszakértő elkészítette jelentését az Olaszliszkán agyonvert férfiről, sérüléseiről. A vizsgálat előzetes megállapításait Kökényesi Antal megyei főkapitány mondta el.
Megrendült Tiszavasvári lakossága
Tiszavasvári gyászol. A város szeretett tanára esett áldozatául a vasárnapi, Olaszliszkán történt tragédiának.
Végignézték édesapjuk halálát
A két kislánynak végig kellett néznie, amint a felbőszült tömeg édesapjukat, az autóból kirángatva agyon ütötte.
“Nincs jobb szó, lincshangulat volt”

Olaszliszka – Legnagyobbik lányáért indult Vámosújfalura az a tiszavasvári férfi, aki elsodort egy gyereket Olaszliszkán. A gyerek könnyű sérüléseket szenvedett, az autóvezető pedig a helyszínen életét vesztette az őt ért ütlegelés miatt.