Sport

2015.12.13. 19:41

Mindössze 47 percre volt szükségük a vendégeknek

Jászberény - A Jászberénnyel játszottak a miskolciak szombaton, NB I-es női röplabda bajnoki találkozón.

Jászberény - A Jászberénnyel játszottak a miskolciak szombaton, NB I-es női röplabda bajnoki találkozón.

Az élcsapatok közé tartozó alföldiek komolyan beleálltak az Albrecht-MVSC-MVSI elleni összecsapásba, ezért nem is volt meglepő, hogy az első szettben 1-8, majd 5-16 is volt az állás. A sokat rontó, a mezőnyben azért néha ,,mozgolódó" hazaiak nem tudták kicsit sem megnehezíteni a berényiek dolgát, bár 8-19-nél Szajkó szépen betakarta a szemből ütő Pintért. Más, kiemelendő momentum nemigen történt zöld-fehér oldalon, amelynél Urbán is játéklehetőséget kapott.

Apró lángolás

A második szettben is az történt a pályán, amit a rózsaszín mezes vendégek gondoltak, aztán az első technikai időnél (3-8) Kerekes Attila adta a ,,Ne simogassuk a labdát" tanácsot Kocsisnak, aki a küzdőtérre visszatérve ütött is keresztbe egy szépet. 5-10-től aztán megint ellépett a JRK (6-16), edzőjük, Deme Gábor nyugodtan nézhette, ahogyan lányai termelik az egységeket, vagy ahogyan a miskolciaktól kapják (10-25).

A harmadik játszma elején olyan történt, ami addig nem, ugyanis kétszer is egál volt az eredmény (2-2, 3-3). Gregor szervái után azonban elhúzott a látogató (4-10), kezdett elveszni a miskolciak maradék kedve is. 7-18-nál ugyanakkor még volt egy aprócska lángolás (11-18), de ez volt minden ezen az este, mert a berényiek fél gőzzel is simán győztek, 47 perc alatt.

- ÉM-MI -


Jegyzőkönyv

Albrecht-MVSC-MVSI - Jászberényi RK

0:3 (-9, -10, -12)

Miskolc, 60 néző. V.: Szabó, Éva.

Albrecht-MVSC-MVSI: Kiss V., Kiss E., Zsofnyák, Szajkó, Kocsis, Nagy Zs. Csere: Urbán. Edző: Kerekes Attila.

Jászberényi RK: Kovács F., Borsos, Mishonova, Gardovic, Pintér, Bleicher. Csere: Lékó (liberó), Gregor. Edző: Deme Gábor.

Kerekes Attila: - Ez volt az első olyan mérkőzésünk, amikor, sajnos, csapatként nem sikerült együttműködni. Volt ugyan néhány jó megmozdulásunk, de ezek, egy kiváló Jászberény ellen kevésnek bizonyultak.

Deme Gábor: - Megtiszteltük azzal ellenfelünket, hogy végig a pályán volt a standard kezdőcsapat, bár kezdő feladónk nem tudott velünk eljönni. Készülünk a következő feladatunkra.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!