Videó: Az NBA-szezon 100 legszebb zsákolása

Akt.:
Videó: Az NBA-szezon 100 legszebb zsákolása
Nincs is jobb annál, mint 19 percen át zsákolásokat nézni, úgyhogy gyorsan vágjunk is bele!

A kollekciót maga az NBA készítette. Ha nem nézett meg egyetlen meccset sem a 2014-15-ös szezonból, akkor is élvezni fogja az agresszív és látványos befejezéseket. Júniusban egyébként a Golden State Warriors az első szezongyőzelmét szerezte meg 40 év után.


NBA – Jason Terry marad Houstonban

Houston/Budapest, 2015. augusztus 25., kedd (MTI) – Szerződést hosszabbított Jason Terryvel az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets. tovább »

NBA – Harden 200 millió dolláros szponzorszerződést kötött

Houston, 2015. augusztus 13., csütörtök (MTI) – James Harden, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets sztárja 13 évre szóló, 200 millió dolláros (körülbelül 56 milliárd forint) szerződést köt az Adidas sportszergyártó céggel. tovább »

NBA – LeBron James Clevelandben marad

Budapest/Cleveland, 2015. július 9., csütörtök (MTI) – Marad a Cleveland Cavaliersnél LeBron James, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik legjobb játékosa. tovább »

NBA – Anthony Davis marad New Orleansban, Kawhi Leonard San Antonióban

Budapest/New York, 2015. július 1., szerda (MTI) – Néhány órával a szabadügynök piac nyitását követően két fontos szerződés-hosszabbításra is sor került az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). tovább »

NBA – Shawn Marion visszavonul

Budapest/Cleveland, 2015. június 19., péntek (MTI) – Befejezi pályafutását Shawn Marion, aki az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) nagydöntőjében vesztes Cleveland Cavaliersben szerepelt, de csak elvétve kapott lehetőséget az együttesben. tovább »
hirdetés


hirdet�s